Vanwege het enorme succes van de eerste twee 'Mahler Hours' heeft Mahler Foundation besloten om vanaf nu maandelijks een Mahler Hour te organiseren.

Het maandelijkse Mahler-uur is elke eerste dinsdag van de maand. Vanaf 1 september 2020.

Deze bijeenkomsten zijn gratis en te volgen via de Mahler Stichting Facebook pagina.

Start om 09:00 Mexico, 10:00 New York, 15:00 Londen, 16:00 Wenen, 22:00 Shanghai.

Opnames van de eerste twee Mahler Hours zijn hier te vinden:

Als u fouten heeft gevonden, laat het ons dan weten door die tekst te selecteren en op te drukken Ctrl + Enter.

Spelfoutenrapport

De volgende tekst wordt naar onze redactie gestuurd: